torstai 24. maaliskuuta 2022

Kaalipadan tapainen ruoka

Kaupassa oli varhaiskaalia, nam. Sitä oli tietysti pakko ostaa. 

Ruskistin jauhelihan pannulla. Maustoin sen sipulirouheella, sipulijauheella, paprikajauheella ja jauhelihamausteella. Kun jauheliha oli ruskistunut, lisäsin pannulle kaksi rouheasti pilkottua varhaiskaalia. Varhaiskaali pehmenee hetkessä. Sitä ei kannata kypsentää liikaa. 

Lopuksi valmistin mikrossa pussillisen mikroriisiä (Ben's original, maustamaton), kippasin sen pannulle ja lorottelin päälle Keiju sitruunan ja basilikan makuista yrttiöljyä. Olen vihdoin päässyt sinuiksi basilikan maun kanssa, ja voin käyttää myös jauhelihamaustetta, jossa basilika maistuu vahvasti. 

Ruuasta tuli tosi hyvää ja se valmistui hetkessä. 


1 kommentti:

  1. Kiitos mahtavasta blogista, itselläni vasta Menieren mahdollisuutta tutkitaan, suola piti silti jättää pois. Alkujärkytys oli aikamoinen ja laihduin hurjasti, kun en uskaltanut syödä mitään eikä mikään maistunut miltään. Onneksi on tällaisia edelläkävijöitä helpottamassa uuden opettelua!

    VastaaPoista

Kaalipadan tapainen ruoka

Kaupassa oli varhaiskaalia, nam. Sitä oli tietysti pakko ostaa.  Ruskistin jauhelihan pannulla. Maustoin sen sipulirouheella, sipulijauheell...